Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Karahisar Uluslararası Yabancı Öğrencilerle Kardeşlik Derneği (KARDER) Başkanı Osman Ziya Bilim ve yönetim kurulu üyeleri Fatih Okyar, Semai Kaya, Hüdai Koçyiğit ve İbrahim Aslan’ı makamında kabul etti.

Ziyarette, heyet tarafından bu yıl Akarçay’da dördüncüsü yapılacak olan Uluslararası Öğrenci Buluşması ile ilgili Rektör Solak’a bilgiler verildi.

Heyetle görüş alışverişinde bulunan Rektör Solak da, üniversite olarak uluslararasılaşmaya verdikleri öneme vurgu yaparak, öğrencilerin baz alındığı çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Rektör Solak, nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, KARDER Başkanı Bilim’e çalışmalarında başarılar diledi.

29 Mart 2017, Çarşamba 426 kez görüntülendi