Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Marmara Araştırma Merkezi (MAM) heyetini makamında kabul etti.

Ziyarete TÜBİTAK MAM Başkanı Dr. Orkun Hasekioğlu, Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve TÜBİTAK MAM Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Maraşlıoğlu, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Üst Kurul Üyesi ve TÜBİTAK MAM Yönetim Kurulu Üyesi Fazıl Şenel, TÜBİTAK Bilgem Başkanı Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, TÜBİTAK MAM Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Bekar, TÜBİTAK MAM Enerji Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Abdülkadir Balıkçı ve MAM Kimyasal Teknoloji Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ülker Beker katıldı.

Ziyarette, Afyonkarahisar temaslarıyla ilgili Rektör Solak’a bilgi veren TÜBİTAK MAM Başkanı Hasekioğlu, hafta sonu gerçekleştirdikleri yönetim kurulu toplantısının ardından Afyonkarahisar enerji üretim sahalarına yönelik yoğun bir inceleme yaptıklarını söyledi.

Rektör Solak ise Afyon Kocatepe Üniversitesinin alternatif enerji kaynakları alanında yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler vererek, nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür etti.

08 Ağustos 2017, Salı 470 kez görüntülendi