Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Şuhut ilçesinde yapımı devam eden Şuhut Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Şuhut Meslek Yüksekokulu binalarında incelemelerde bulundu.

Solak ilk olarak Şuhut ilçesinde yapımında son aşamaya gelinen Şuhut Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Şuhut Meslek Yüksekokulu bina yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Şuhut’ta devam eden çalışmalara ilişkin AKÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ömer Gürcan ve yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alan Solak, daha sonra Sultandağı Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulundu. Solak, Sultandağı’nda yapımı devam eden çevre düzenlemeleri, asfaltlama çalışmaları, binaların dış cephe kaplamaları, kanalizasyon, elektrik ve fiber kablolama işlemleri ile Çay Meslek Yüksekokulunda yapımı devam eden altyapı, kanalizasyon, bakım onarım, peyzaj çalışmaları ve yenilenen basketbol sahası hakkında bilgiler aldı. Solak son olarak Emirdağ Meslek Yüksekokulunda hayırsever Prof. Dr. Nijad Bilge tarafından yaptırılan bina ve tefrişatı ile ilgili incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı. Solak, son olarak.

Kısa süre sonra hizmete girecek olan AKÜ Onkoloji ve Hematoloji Hastanesini de ziyaret eden Solak, AKÜ’nün tüm ilçelerinde devam eden çalışmalarla öğrencilerin daha modern kampüs ve binalarda eğitim görmeleri için yönetim olarak çaba gösterdiklerini kaydetti. Tespit edilen eksikliklerin hızla tamamlanması için gayret gösterildiğini ifade eden Solak, AKÜ’nün altyapı ve üstyapı noktasında her geçen gün daha iyi konuma kavuştuğunu belirtti.

13 Eylül 2017, Çarşamba 435 kez görüntülendi