Erasmus+ KA107 (Avrupa Dışı Ülkeler) Değişim Programı kapsamında 2018-2019 Akademik Yılı Güz Döneminde Afyon Kocatepe Üniversitesinde (AKÜ) eğitim alan öğrenciler Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Sağbaş’ı ziyaret etti.

Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ayhan Erol ve Erasmus+ KA107 Değişim Programı Ofis Sorumlusu Öğr. Grv. Ezgi Gürel’in yer aldığı ziyarette Veteriner Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Hukuk Fakültesinde öğrenim gören öğrencilerden Guranda Goliadze (Gürcistan), Mariam Zaalishvili (Gürcistan), Giorgi Mumladze (Gürcistan), Nino Manchkhishvili (Gürcistan), Ilda Cangoi (Arnavutluk), Ticiana Idrizi (Arnavutluk) ve Oleksii Obshta (Ukrayna) katıldı.

21 Ocak 2019, Pazartesi 600 kez görüntülendi