Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İktisadi İşletmeler Müdürlüğüne bağlı olarak Ahmet Necdet Sezer (ANS) Kampüsü bünyesinde hizmet veren Renkli Ev Kreşi öğrencileri baharı düzenledikleri şenlikle kutladı.

Minik öğrencilerin oluşturduğu resimlerden oluşan serginin açılışının yapıldığı şenliğe öğrenci aileleri ile birlikte kreş personelleri katıldı. Slayt gösterilerinin de yapıldığı şenliğin minik öğrenciler için çok eğlenceli geçtiğini söyleyen AKÜ İktisadi İşletmeler Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Ciğerci, “Renkli ev kreşinde amacımız sorumluluk alabilen, pozitif düşünen, sosyalleşmekten keyif alan, olumsuzluklarla da yüzleşebilen, özgüven duygusu gelişen ve görsel estetik becerileri olan mutlu bireyler yetiştirmektir. Bu doğrultuda sınıflarımız ve eğitim programlarımız çocuklarımızın yaş ve eğitim düzeyine uygun olarak oluşturulmuş ve tecrübeli öğretmenler ile yürütülmektedir” dedi. AKÜ Renkli Ev Kreşinin Afyonkarahisar’daki diğer kreşlerden farklı olarak çok geniş bir kapalı alana ve bahçeye sahip olduğunu dile getiren Ciğerci, “Çocuklarımızın evlerindeki sıcaklı ve güven duygusunu yaşamalarını ve her şeyden önce mutlu olmalarını hedefliyoruz. Renkli Ev kreşi olarak 2005 yılında AKÜ bünyesinde kurulduk ve 2011 yılından itibaren Ahmet Necdet Sezer Kampüsünde hizmet vermekteyiz. Renkli Ev kreşimizin 2017 yılında Çevre Vakfı tarafından desteklenen Eko-Okullar programına dâhil edilmiş bulunmaktayız. Bu programın amacı çocuklara çevre bilinci kazandırmak ve kalkınma eğitimi vermektedir” ifadelerini kullandı.

15 Mayıs 2018, Salı 591 kez görüntülendi