Türkiye’de turizm alanında en köklü bilimsel organizasyon olan ve bu sene on dokuzuncusu gerçekleşecek olan Ulusal Turizm Kongresi “Sağlık Turizmi” teması ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesinin ev sahipliğinde Afyonkarahisar’da yapılacak.

18-21 Ekim 2018 tarihleri arasında yaklaşık 400 turizm akademisyeninin katılımıyla gerçekleşecek olan kongrede 1 panel, 3 özel temalı oturum ve 21 farklı oturumda toplam 93 bildiri akademisyenler tarafından sunulacak.

AçılışI 18 Ekim 2018 Perşembe günü saat 10.00’da AKÜ Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleşeceği kongre, 19-20 Ekim tarihlerinde Korel Termal Oteldeki bilimsel oturumlarla devam edecek. Alanında uzman turizm akademisyenleri tarafından turizmin sorunlarına ve çözüm önerilerine yönelik bildirilerin sunulacağı kongrede, aynı zamanda “Sağlık Turizmi” temalı 35 bildiri yer alıyor. Ayrıca Ulusal Turizm Kongresi tarihinde ilk defa doktora öğrencilerine yönelik bir “Doktora Kolokyumu” da düzenlenecek.

21 Ekim 2018 Pazar günü Frig Vadisi ile Kocatepe Anıtı ve şehir gezisi ile son bulacak olan 19. Ulusal Turizm Kongresi ile ilgili ayrıntılara; http://utk19.aku.edu.tr/ adresinde yer ulaşılabiliyor.

16 Ekim 2018, Salı 442 kez görüntülendi