Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri İstanbul’da Chefstalk & Workshop Yeni Yıl Temalı Tatlılar etkinliğine, İzmir’de ise 4. Uluslararası Gastronomi Turizm Kongresine katıldı.

İstanbul’da bir otelde mutfak koordinatörlüğü yapan Şef Mithat Yalçınkaya ile birlikte mutfak uygulamaları ve pastacılık üstüne çalışmalar yapan AKÜ öğrencileri, düzenlenen programda ünlü şeften sektör ile ilgili tecrübeleri ve hayat başarılarını dinledi.

İzmir’de gerçekleştirilen ve Arş. Gör. Asilhan Semih Mutlu ile Arş. Gör. Mehmet Boyraz nezaretinde 4. Uluslararası Gastronomi Turizm Kongresine katılan AKÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, kongrede gastronomi turizmi üzerine sunulan bildirileri dinleyip, usta şefler ile sohbet etme ve deneme sunumlarını izleme ve tatma fırsatını buldu.

12 Aralık 2018, Çarşamba 442 kez görüntülendi