Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Ankara ATO Congresium’da düzenlenen TRAVELEXPO Ankara Turizm Fuarı ve Gastronomi Zirvesine katıldı.

Gerçekleştirilen etkinliğe AKÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Sandıkçı, Dr. Öğr. Ü. Gonca Kılıç, Arş. Gör. Asilhan Semih Mutluç,  Arş. Gör. Ali Kabakulak, Arş. Gör. Mehmet Boyraz ile Gastronomi Kulübü ve Turizm Topluluğu öğrencileri katıldı.

Arş. Gör. Mehmet Boyraz’ın bildiri sunumu da yaptığı zirvede, Afyonkarahisar’ın yöresel ürünleri tanıtıldı. Afyonkarahisar’ın yerel lezzetleri olan patatesli ekmek üzerine haşhaş ve haşhaş kreması ile kaymaklı ekmek kadayıfının sunumun yapıldığı etkinlikte AKÜ’nün ve Turizm Fakültesinin tanıtımlarını içeren broşür ve kataloglar ziyaretçilere dağıtıldı.

Etkinlik süresince, Türkiye’nin en önemli turizm kongresi olarak kabul edilen ve tüm turizm akademisyenlerini bir araya getiren, 17-21 Ekim 2018 tarihleri arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan 19. Ulusal Turizm Kongresinin de tanıtımı yapıldı.

27 Mart 2018, Salı 457 kez görüntülendi