17. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali kapsamında ünlü sanatçılar Ahmet Ümit, Balkan Naci İslimyeli ve Ahmet Çakır Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarını ziyaret ederek öğrenciler ile söyleşi gerçekleştirdi.

Oturum başkanlığını AKÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Uğur Türkmen’in yaptığı söyleşide; Ahmet Ümit “Edebiyat ve Müzik”, Balkan Naci İslimyeli “Resim ve Müzik”, Ahmet Çakır ise “Spor ve Müzik” konularında katılımcılara bilgiler aktardı.

Söyleşinin ardından misafir sanatçılar, AKÜ Devlet Konservatuvarında yer alan farklı müzik türlerinden çok sayıda enstrümanın bulunduğu İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesinde sergilenen koleksiyon ile birlikte Güzel Sanatlar Fakültesi koridorlarında sergilenen eserleri inceledi.

04 Nisan 2018, Çarşamba 457 kez görüntülendi