Afyon Kocatepe Üniversitesinde (AKÜ) doktor öğretim üyesi kadrolarına atanan 41 akademik personel için tanışma toplantısı düzenlendi.

AKÜ Sosyal Tesisler Senato Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve Prof. Dr. İsa Sağbaş, Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Aydoğan ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanı İhsan Ceran katıldı.

Dağıtılan dizüstü bilgisayarlar ile yeni yayınlar yapmalarını isteyen AKÜ Rektörü Prof. Dr. Solak, “Tam da böyle bayram arifesi öncesinde üniversitenizde aidiyet ve kimlik açısından üniversitenizin sizi düşünmesi bence güzel bir şey. İnşallah ileride daha güzel jestlerimiz de olacak. Güzel yayınlarınızı bekliyoruz. Kendinize, kürsünüze, bölümünüze hayırlı olsun diliyorum” dedi.

AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karakaş ise yeni yayınlarla AKÜ’nün daha yukarılara taşınmasını dilediğini ifade etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Sağbaş ise üniversitelerin üç temel misyonunun olduğunu belirterek, “Eğitim, araştırma ve toplumsal katkı bu misyonlar. Ben de bunun araştırma ile ilgili bölümündeyim. Bu bağlamda sizden de TÜBİTAK projeleri gibi projelere katkılarınızı bekliyorum, başvurularınızı bekliyorum. Bu tür başvurular olunca ben seviniyorum” diye konuştu.

Toplantı, dizüstü bilgisayarlar ile harici belleklerin dağıtılmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

21 Mayıs 2018, Pazartesi 522 kez görüntülendi