Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkan Vekili Prof. Dr. M.İ. Safa Kapıcıoğlu, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve Türkiye Bilimler Akademisi (TUBA) Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Afyon Kocatepe Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği 20. Genel Toplantısı akabinde AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak eşliğinde hastaneye gelen YÖK Başkan Vekili Kapıcıoğlu ve beraberindeki heyeti, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Adem Aslan ile Dekan Yardımcısı ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Başkanı Prof. Dr. Ümit Dündar karşıladı.

Gerçekleştirilen ziyarette Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde Prof. Dr. Ümit Dündar,  Onkoloji ve Hematoloji Hastanesinde Doç. Dr. Mükremin Uysal ile Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Eker, Radyoterapi ve Nükleer Top Merkezinde ise Doç. Dr. Düriye Öztürk ziyaretçilere bilgi vererek hastalara sunulan hizmetleri anlattı.

19 Nisan 2018, Perşembe 547 kez görüntülendi