Afyon-Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi Anonim Şirketi (Teknopark) Yönetim Kurulu Toplantısı, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak başkanlığında yapıldı.

Uşak Üniversitesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya AKÜ Rektörü ve Zafer Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Solak ile birlikte Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Zafer Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Tuğrul Kandemir, Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş ve Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer katıldı.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, her ayın son haftasında toplanma kararı alınırken Zafer Teknoparkın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini ise AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ın sürdürmesi kararlaştırıldı.

27 Eylül 2018, Perşembe 461 kez görüntülendi