Afyon Kocatepe Üniversitesi(AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, öğrenciler ile bir araya geldi.

22 Nisan 2019 tarihinde düzenlenen devir teslim töreni ile rektörlük görevini Prof. Dr. Mustafa Solak’tan devralan Rektör Karakaş, sosyal medya üzerinden kendisine ulaşan ve isteklerini dile getirmek isteyen öğrencileri makamında kabul etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Peker ve Prof. Dr. Şuayp Özdemir ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanı Öğr. Gör. Yılmaz Sarpkaya ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüdai Koçyiğit’in de yer aldığı ziyarette öğrenciler ile istişarede bulunan Rektör Karakaş, öğrencilerin isteklerini dinleyerek kısa, orta ve uzun vadede yapılabilecekler hususunda öğrencileri bilgilendirdi.

26 Nisan 2019, Cuma 492 kez görüntülendi