Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, 19 Eylül Gaziler Gününü idrak etmenin haklı gururunu yaşarken, vatanı uğruna canını ortaya koyan tüm gazilerimize minnet borcumuz olduğunu söyledi.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı. Karakaş mesajında;

“Malazgirt’ten Çanakkale’ye, Kurtuluş Savaşından son olarak 15 Temmuz Destanına ve günümüze kadar vatan, bayrak ve ezan gibi kutsallarımız uğruna mücadele vererek başta 19 Eylül 1921 yılında Gazilik unvanı alan Gazi Mustafa Kemal olmak üzere ebediyete intikal eden tüm gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize ise aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu ömürler vermesini Cenab-ı Hakk’tan diliyorum” dedi.

,.

18 Eylül 2021, Cumartesi 274 kez görüntülendi