Big Chefs koordinatörü Murat Arslan tarafından Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi öğrencilerine yönelik olarak “Chefstalk Bir Aşçının Dünlüğü” isimli konferans verildi.

Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konferansa AKÜ Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ve fakülte öğretim üyeleri ile birlikte Turizm Fakültesi, Emirdağ Aşçılık Meslek Yüksekokulu ve Sandıklı Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı.

Big Chefs koordinatörü Arslan gerçekleştirilen konferansta sektördeki deneyimlerini, tecrübelerini, mutfak anılarını ve sektörde dikkat edilmesi gereken hususları öğrencilere aktardı. Konuşmasında bir aşçının iyi gözlem yapması gerektiği ve öğrenmek için hevesli olması gerektiğini aktaran Aslan, meslekte iyi yemek yapmanın yanında İngilizce, menü planlama, iletişim gibi yeteneklerin gerekliliğine vurgu yaptı.

Etkinlik sonunda Aslan tarafından öğrencilerin soruları cevaplandırılırken, gerçekleştirilen çekiliş ile de öğrencilere hediyeler verildi.

18 Aralık 2018, Salı 496 kez görüntülendi