Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim elemanlarının oluşturduğu karma fotoğraf sergisi açıldı.

İİBF birinci katta açılan ve Doç. Dr. Gökhan Demirtaş, Arş. Gör. Mehmet Fındık,  Arş. Gör. Handan Deniz Böyükaslan ve Arş. Gör. Dr. Adem Böyükaslan’ın eserleri yer aldığı sergiye AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Sağbaş, İİBF Dekanı Prof. Dr. Tuğrul Kandemir, Turizm Fakültesi Dekan V. Şuayıp Özdemir, Veteriner Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Erkan Karadaş ve Afyon Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İhsan Cemil Demir ile birlikte İİBF öğretim elemanları katıldı.

Açılışta konuşan İİBF Dekanı Prof. Dr. Tuğrul Kandemir, İİBF’nin sanata uzak bir fakülte olmaktan ziyade sanat ile iç içe bir fakülte hüviyetinde olduğunu ifade etti. Kandemir, “Geçmişte Güzel Sanatlar Fakültesi dekanlarına baktığımız zaman, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kökenli yaklaşık 4 tane hocamız dekanlık görevinde bulundu. Güzel Sanatlar Fakültesi tarihine baktığımızda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından yönetilen bir fakülte olduğunu görüyoruz. Bunun da bize bir yansıması olmuştur. Bu sergi de bunun bir göstergesi. Bu açıdan bugün bu sergiyi hazırlayan hocalarımız, kendi imkânları ve kendi fotoğraf makineleri ile çekmiş oldukları fotoğrafların bir sergisini bizlere hazırladılar. Böyle bir sergiyi bu açıdan açmaktan duyduğum memnuniyeti özellikle dile getirmek istiyorum ve bundan sonraki arkadaşlara da şevk ve motivasyon katacağını düşünüyorum” diye konuştu.

34 eserin yer aldığı sergi, 4 Ocak 2019 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

26 Aralık 2018, Çarşamba 632 kez görüntülendi