Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Amerikan Futbolu Takımı “Victory Walkers” Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 1. Lig C Grubu 3. maçında Ege Üniversitesi Amerikan Futbolu “Dolphins” takımını 44-6 yenerek sahadan galibiyetle ayrıldı.

Ege Üniversitesi Amerikan Futbolu takımı “Dolphins” ile İzmir’de karşılaşan, “Victory Walkers” grubundaki üçüncü karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı. AKÜ “Victory Walkers”  bu galibiyetle grup lideri oldu.

AKÜ Amerikan Futbolu “Victory Walkers” Takımı Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. M. Emre Görgülü, grup lideri olarak yarı-final yolunda önemli bir virajı döndüklerini belirtti. Görgülü, “Özellikle etkili savunma oyunu ile sahadan galip ayrılmayı başardık. Takımımıza desteklerini esirgemeyen, AKÜ yönetimi, AKÜ akademik ve idari kadrosu ve öğrencileri ile Afyon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM) yönetimi ve personeline  ve tüm Afyon halkına teşekkür ederim” dedi.

31 Ocak 2017, Salı 679 kez görüntülendi