Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İstanbul Üniversitesinde gerçekleştirilen Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği olağanüstü genel kurul toplantısında üçüncü kez yönetim kurulu asıl üyeliğine seçildi.

Yönetim Kurulu Asıl Üyeliklerine Rektör Solak ile birlikte; Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven ile Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği Genel Sekreteri Doç. Dr. Salih Haluk Özsarı seçildi.

Yönetim kurulu yedek üyeliklerine ise ; Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Erzurum Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Cüneyt Hoşcoşkun seçildi.

Denetim kurulu asıl üyeliklerine ise; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Ankara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bahattin Güzel, Prof. Dr. Yeşim Taşova; denetim kurulu yedek üyeliklerine de; Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu, Dr. Yılmaz Keskindemirci ve Prof. Dr. Atilla Aral seçildi.

Yönetim kurulu üyeleri, arasında yapılan görev dağılımı sonucunda;  Prof. Dr. Erkan İbiş dernek başkanı, Prof. Dr. Sadettin Hülagü, başkan yardımcısı, Doç. Dr. Salih Haluk Özsarı genel sekreter, Prof. Dr. Mustafa Kibar ise sayman olarak belirlendi.

20 Şubat 2017, Pazartesi 791 kez görüntülendi