Afyonkarahisar Şemsettin Güneş İmam Hatip Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri Zübeyde Çalış ve Rabia Yanardağ, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karakaş ile söyleşi gerçekleştirdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çıkarılacak olan dergide İmam Hatip mezunu olup bürokrasinin farklı kademelerinde görev yapan kişilerle söyleşiler gerçekleştirdiklerini ifade eden Afyonkarahisar Şemsettin Güneş İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet Balı, “Bu yolla imam hatip mezunu kişilerin bürokrasinin her kademesinde görev aldıklarını öğrencilerimize anlatmak istiyoruz” dedi.

Rektör Solak ve Rektör Yardımcısı Karakaş ise öğrencilerin kendilerine eğitim hayatlarına ilişkin yönelttikleri soruları cevapladılar ve öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dilediler.

09 Mart 2017, Perşembe 598 kez görüntülendi