Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, AKÜ Erasmus+ Staj Ortağı Hamm Belediyesi Okulöncesi-İlkokul Eğitim Daire Başkanı Achim Helbert, Yerel Entegrasyon Dairesi Müdür Yardımcısı Remziye Arslan, Siberberg Kreş Müdürü Romina Triba’yı makamında kabul etti.

Eramus+ Stratejik Ortaklıklar KA2 “ The Integration of Immigrant Children’s – Göçmen Çocukların Entegrasyonu” Projesinin yazılımında ortak çalışmalarda bulunmak üzere Afyonkarahisar’a gelen heyeti kabulünde konuşan Rektör Solak, AKÜ ile Hamm Belediyesi arasında 10 yıldır süren ilişkilerin gelişerek devam ettiğini belirtti. Solak, “Afyonkarahisar-Hamm kardeş kentleri arasındaki ilişkilerle birlikte Üniversitemiz ve Hamm Belediyesi arasındaki müspet ilişkiler her yıl artarak devam ediyor” dedi.

Hamm Belediyesi Okulöncesi-İlkokul Eğitim Daire Başkanı Achim Helbert ise AKÜ ile Hamm Belediyesi arasında artarak devam eden Avrupa Birliği ortaklıkların olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Görüşmeye AKÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (UİM) Müdürü Prof. Dr. Mustafa Güler,  UİM Proje Koordinatörü Fadime Okay, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Nil Duban ve Yrd. Doç. Dr. Tuğba Selanik Ay da katıldı.

09 Mart 2017, Perşembe 571 kez görüntülendi