Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) fakültelerine birincilikle yerleşen öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç imzalı başarılı belgeleri, öğrencilere AKÜ Senato salonunda düzenlenen törenle takdim edildi. AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, yerleştikleri fakülteleri birincilikle kazanan öğrencileri tebrik edip, başarılarının devamını diledi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Senatosu üyelerinin hazır bulunduğu törende öğrenciler tebrik belgelerini Rektör Solak’ın elinden aldı.

Başarıları belgelendirilen öğrenciler ise Güzel Sanatlar Fakültesine yerleşen Esme Nur Emre, Fen Edebiyat Fakültesine yerleşen Gülsüm Dursun, Hukuk Fakültesine yerleşen Yunus Ersan, Mühendislik Fakültesine yerleşen Buğra Çağman, Turizm Fakültesine yerleşen Canan Ertan, Tıp Fakültesine yerleşen Rümeysa Atalan, Veteriner Fakültesine yerleşen Hüseyin Alper Güleç ve İktisadi ve İdari Bilimlere yerleşen Gamze Nur Durgut oldu.

10 Mart 2017, Cuma 752 kez görüntülendi