Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Amerikan Futbolu Takımı Victory Walkers grubunu namağlup olarak tamamlayarak Ünilig Süperlig’de yükselmeyi başardı.

Victory Walkers 22 Nisan 2017 tarihinde İstanbul’da Boğaziçi Üniversitesi ile yarı final müsabakası oynamaya hak kazandı. Victory Walkers, 19 Mart 2017’de oynaması gereken Bilkent Üniversitesi maçında da rakibinin maça çıkamaması nedeniyle 25-0 galip kabul edildi.

AKÜ Amerikan Futbolu “Victory Walkers” Takımı Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. M. Emre Görgülü, hedeflerinin Ünilig Süperlig’de de üniversiteyi başarı ile temsil etmek olduğunu belirterek, “Takımımıza desteklerini esirgemeyen, AKÜ yönetimi, AKÜ akademik ve idari kadrosu ve öğrencileri ile Afyon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM) yönetimi ve personeline ve tüm Afyon halkına teşekkür ederim” dedi.

27 Mart 2017, Pazartesi 565 kez görüntülendi