Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksekokulunda (MYO), Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hüdai Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Sandıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Sandıklı Zübeyde Hanım Mesleki ve Anadolu Liselerinin idareci ve öğretmenlerinin katılımıyla tanışma kahvaltısı düzenlendi.

Kahvaltıda, AKÜ Sandıklı MYO Müdürü Prof. Dr. Celal Demir, kahvaltının asıl amacının paydaşlarıyla tanışmak ve birlikte çalışma imkânlarını araştırmak olduğunu söyledi. Lise Müdürleri; Osman Gönülseven, Şenol İri, Ufuk Taşbaş ve Yasin Filiz de MYO müdürüyle aynı fikirde olduklarını, kendi öğrencilerinin önemli bir kısmının Sandıklı Meslek Yüksekokulunu tercih ettiğini ve burada kaliteli bir eğitim aldıklarını ifade ettiler.

Meslek liselerinin idareci ve öğretmenlerine Yunus Emre Kampüsü gezdirilmesinden sonra hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.

29 Mart 2017, Çarşamba 534 kez görüntülendi