Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksekokulu, Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sandıklı Kaymakamlığı işbirliğiyle “Mesleki Tanıtım Seminerlerinin” 6.’sı düzenlendi.

Seminerde, 12. sınıf öğrencilerinin sosyo-kültürel açıdan gelişimlerini ve kariyer planlarını oluştururken dikkat etmeleri gereken hususlar, üniversiteye giriş sınavı öncesi ve sonrasında nasıl bir yol izleyecekleri hakkında bilgiler verildi. İlk gün oturumunda, Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, AKÜ Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Celal Demir,  AKÜ Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ali Avan, Sandıklı Termal Park Otel Müdürü Ahmet Yılmaz Yavuz sunum yaparak öğrencileri bilgilendirdi.

Seminere, Sandıklı Yunus Emre Anadolu Lisesi, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sandıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri katıldı.

Yrd. Doç. Dr. Koray Gürpınar, Öğr. Gör. Fatma Özdemir ve Öğr. Gör. Tuba Vural tarafından koordine edilen seminerler, Sandıklı Meslek Yüksekokulu konferans salonunda 18 Nisan 2017 – 27 Nisan 2017 tarihleri arasında devam edecek.

25 Nisan 2017, Salı 506 kez görüntülendi