Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksekokulu (MYO) öğretim elemanları ve öğrenciler tarafından “Antalya Eğitim ve Kültür Turu” gerçekleştirildi.

Sandıklı MYO Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Kutlay Orhan tarafından düzenlenen Antalya Eğitim ve Kültür Turu’na Sandıklı MYO Seyahat Hizmetleri Programı, Otel İşletmeciliği, Harita ve Kadastro, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programları öğrencileri ile Sandıklı MYO Sekreteri Ahmet Ayhan ve Öğr. Gör. Kutlay Orhan’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Tur kapsamında Manavgat Şelalesi, Alanya Deniz Feneri, Kızılkule, Alanya Kalesi, Damlataş Mağarası, Devlet Agorası, Side Antik Kenti, Antik Tiyatro, Anıtsal Çeşme, Perge Antik Kenti, Hadrian Kale Kapısı, Tarihi Saat Kulesi, Antalya Müzesi, Antalya Aquarium ziyaret edildi. Kokartlı Turist Rehberi Feray İzgi Kocabaş eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette, tur rehberinden bölgenin tarihi, kültürel değerleri, bölgede yapılan kazı çalışmaları, bölgenin turizm potansiyeli ile rehberlik mesleği hakkında bilgiler alınarak, katılımcıların soruları cevaplandı.

10 Mayıs 2017, Çarşamba 530 kez görüntülendi