Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından üniversite-sanayi işbirliği kapsamında düzenlenen seminerlerde öğrenciler sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

İkbal Sucukları Kalite Kontrol ve Ar-Ge Müdürü Canan Balkan Çelikkkale ve Üretim Müdürü Fatma Özyıldız ile Delta Mermer Madencilik İthalat İhracat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu’nun konuk olarak öğrenciler ile buluştuğu seminerlerin koordinatörlüğünü Doç. Dr. Mustafa Yavuz Çelik ile Öğretim Görevlileri Osman Saraçoğlu ve Sevgül Denktaş gerçekleştirdi.

İkbal Sucukları Kalite Kontrol ve Ar-Ge Müdürü Çelikkkale ve Üretim Müdürü Özyıldız’ın yer aldığı ve Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri tarafından düzenlenen seminerde gıda sektörü, et endüstrisi, kariyer planlama konuları ele alındı. Doç. Dr. Mustafa Yavuz Çelik’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ve Doğal Yapı Taşları programının organize ettiği seminerde ise Delta Mermer Madencilik İthalat İhracat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Şehitoğlu girişimciliğin önemi, mermer ürünlerini klasik ürünler yerine katma değeri yüksek ürünler haline getirerek pazara sunmak konularının önemi üzerinde durdu.

Düzenlenen seminerlerin sonunda katılımcılara plaket takdim edildi.

15 Mayıs 2017, Pazartesi 442 kez görüntülendi