Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Atölye Yaşam’dan Yaza Merhaba” sergisi düzenledi.

Rıza Çerçel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen sergiye Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu ve Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Handan Yıldız ile beraber çok sayıda davetli katıldı.

“Yeteneğini Keşfet Bir Hobin Olsun, Hobini Geliştir Mesleğin Olsun” sloganıyla kadınların üretime katılmasının amaçlandığını ifade eden Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Yıldız, “Sergilenen eserler, kadın emeğinin üretime dönüşebileceğini göstermesi açısından büyük önem arz ediyor” dedi.

Kurs Eğitmenleri Gülay Akagündüz’ün tel kırma, Aynur Gönçer’in beş şiş dantel, Şükran Ercan’ın keçe tasarımı ve oyuncak, Pınar Yenice’nin dekoratif tasarım ve Havva Emeksiz’in iğne oyası ve otantik takı dallarında eğitimler verdiği sergide 38 kursiyerin 300 eseri yer aldı.

15-17 Mayıs 2017 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek serginin halka açık olduğu kaydedildi.

15 Mayıs 2017, Pazartesi 465 kez görüntülendi