Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Öğr. Grv. Tayyar Serkan Rodoslu tarafından “Beton-ARMY ve Seramik” sergisi açıldı.

Sergiyle ilgi olarak Öğr. Grv. Tayyar Serkan Rodoslu, dünyanın betonlaştığını ve yeşile aç bir hayat sürdürüldüğünü belirterek, “İnşaat sektörü müthiş ancak yeşil gittikçe azalıyor. Her yer benim anıt mezar diye tanımladığım rezidanslarla, binalarla doluyor. Yeşile aç yaşıyoruz. Aslında seramikçiyim ancak bu betonlaşmaya karşı sergide yer alan eserlerde çimento kullandım” dedi.

AKÜ Rektör Yardımcısı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş’ın açılışını yaptığı sergi, 23-30 Mayıs 2017 tarihleri arasında Güzel Sanatlar Fakültesi binası Serami Bölümü Sergi Alanında ziyaret edilebilecek.

24 Mayıs 2017, Çarşamba 424 kez görüntülendi