TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Erol Arcaklıoğlu ve TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Programları (BİDEP) Araştırma Burs ve Destekleri Grubu Grup Koordinatörü Doç. Dr. Samettin Gündüz, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve Prof. Dr. İsa Sağbaş’ı makamlarında ziyaret etti.

Görüşmede Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karakaş, TÜBİTAK heyetine AKÜ’de yürütülen akademik faaliyetlere ilişkin bilgiler aktardı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sağbaş ise AKÜ’deki uygulama ve araştırma faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan nezaket ziyaretinde iki kurum arasındaki ilişkilerin artırılarak sürdürülmesi konularında görüş birliğine varıldı.

Ziyarette ayrıca TÜBİTAK’ın bazı illerde kurmayı planladığı bilim merkezleri ve alt yapısı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir de hazır bulundu.

14 Eylül 2017, Perşembe 551 kez görüntülendi