Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Durali Koçak ve Afyonkarahisar İl Müdürü Hüseyin Arap Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesini ziyaret etti.

Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zeki Gürler eşliğinde Veteriner Fakültesini gezen Müsteşar Yardımcısı Koçak ve İl Müdürü Arap aynı zamanda fakülte bünyesinde kurulu olan Merkezi Laboratuvarları ve Süt Ünitesini de gezerek bilgi aldı.

Daha sonra AKÜ Hayvan Hastanesini de ziyaret eden Koçak, Başhekim Doç. Dr. Fatih Mehmet Birdane ile Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Musa Korkmaz ve Yrd. Doç. Dr. Deniz Yeni’den hastane ve uygulanan tedavi yöntemleri ile ilgili bilgiler aldı. AKÜ’nün Veteriner Fakültesi öğrencilerini pratik eğitim ile mesleğe hazırladığını ifade eden Koçak ayrıca Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile bölge hayvancılığına da birlikte katkı sağlayacak projelerin organize edileceği projelerin olduğunu dile getirdi.

15 Eylül 2017, Cuma 548 kez görüntülendi