Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı sanatçısı Elif Gökçe Tuğrul “Piyano Resitali” Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı Sahneli Derslikte gerçekleşti.

Konservatuvar eğitimci ve öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen konserde Tuğrul; Chopin, Skriabin, ve Lizt’ten piyano edebiyatının en seçkin eserlerini seslendirdi. Tuğrul, konservatuvarın fiziki imkânlarının ve müzik müzesinin çok güzel olduğunu söyleyerek gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirtti.

Almanya, Rusya, Bulgaristan, Amerika ve Türkiye’nin çeşitli illerinde önemli konser salonlarında resitaller ve oda müziği konserleri vermiş olan Elif Gökçe Tuğrul,  ülkemizin gelecek vaat eden sanatçıları arasında gösteriliyor.

04 Ekim 2017, Çarşamba 423 kez görüntülendi