Rusya, Azerbaycan, Özbekistan, Kazakistan ve Gürcistan’dan gelen turizm acente temsilcileri ve tur operatörleri, Afyonkarahisar’da bulunan termal tesisler ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulundu.

İnceleme gezisinde acente temsilcileri ve tur operatörleri temsilcileri Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Adem Aslan ile AKÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ümit Dündar’dan bilgiler aldılar.

Afyonkarahisar’ın turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması adına gerçekleştirilen ziyarette turizm acente temsilcileri ve tur operatörleri adına konuşan Aygül Stanjanova, Türkiye’de çok farklı bölgelere geziler düzenlediklerini, termal ve sağlık turizmi açısından ise Afyonkarahisar’ın turizmde yeni bir ürün ortaya koyduğunu ifade etti.

23 Kasım 2017, Perşembe 489 kez görüntülendi