Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından İscehisar’da ilkokullara yönelik kitap bağışı yapıldı.

AKÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Okan Özdemir etkinlik kapsamında İscehisar ilçesinde yer alan Seydiler İlkokulu, Cevizli İlkokulu ve Konarı İlkokuluna 350’şer kitap bağışı yapıldığını belirtti. AKÜ Öğrenci Kulüp ve Toplulukları ile Karahisar Gençlik Merkezinin ortaklığı ile kitap bağışı yaptıklarını dile getiren Özdemir, “Minik ellerimiz okusun diye, kendini geliştirsin vatanına milletine faydalı birer birey olsunlar diye sosyal sorumluluk projesine imza attık” dedi. Özdemir, AKÜ öğrencileri olarak paydaşlarının da katkılarıyla eğitime destek olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

29 Kasım 2017, Çarşamba 479 kez görüntülendi