Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesinde “29 Kasım Dünya Tıbbi Sekreterler Günü” kutlandı.

AKÜ Hastanesi D-Blok toplantı salonunda gerçekleştirilen kutlamaya AKÜ Hastanesi Başhekimi ve Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Adem Aslan, AKÜ Hastanesi Tıbbi Sekreterlerden Sorumlu Hastane Müdür Yardımcısı Filiz Özden Yılmaz ve AKÜ Hastane personeli katıldı.

Kutlamadan önce konuşma yapan AKÜ Hastanesi Başhekimi ve Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Adem Aslan, tıbbı sekreterlerin çok önemli görevlerinin olduğunu belirtti. Aslan, “AKÜ Hastanesi sekreterleri bu vazifeleri hakkıyla yerine getiriyor. AKÜ Hastanesi fatura ve sekreterlik hizmetleri konusunda Türkiye’de örnek gösterilen hastanelerden biri. Tıbbi sekreterlerin ‘Dünya Tıbbi Sekreterler Gününü’ kutlarım” dedi.

Konuşmanın ardından yılın en iyi poliklinik ve klinik sekreterlerine ödülleri Aslan tarafından verildi.

Yapılan ikramının ardından kutlama sona erdi.

01 Aralık 2017, Cuma 585 kez görüntülendi