Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi Sağlık Kafe ve PTT Bağlı Şubesinin açılışı yapıldı.

Açılış törenlerine AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve Prof. Dr. İsa Sağbaş, AKÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Aslan ve PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mehmet Örsdemir katıldı.

PTT Bağlı Şubenin açılışında konuşan PTT Başmüdürü Örsdemir “Katkılarından dolayı Rektör Solak’a teşekkür ederim. Bizim genel stratejimiz olarak hizmetleri vatandaşın ayağına götürüyoruz. Haftaya da Kanlıca’daki şubemizi açacağız. Sizlere de hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AKÜ Rektörü Solak ise AKÜ Hastanesinde hizmet çeşitliliğinin çok fazla olduğunu dile getirerek “Önce günlük sağlık hizmetleri, tanı, tedavi, konaklama, lojistik, otopark gibi hizmetleri birlikte yürütmek bizim görevimiz. Bunlardan birisi de bankacılık hizmeti ve PTT’nin yaptığı diğer mektup ve kargo gibi hizmetler.  PTT de yıllardır halkımızın bildiği, güvendiği bir kurum” dedi.

Halkın sağlık hizmetlerini alırken, yan hizmetlerin de yerinden verilmesi gerektiğini söyleyen Solak, Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi Sağlık Kafenin açılışında yaptığı konuşmada “Onkoloji ve Hematoloji Hastanemizin bir kısmını bu ay içerisinde kalanını ise önümüzdeki dönemde açacağız. Bir tarafta 32 bin metrekare sağlık hizmeti veren önemli bir binamız var, diğer tarafta ise önümüzdeki dönem açacağız 31 bin metrekarelik sağlık hizmeti vereceğimiz alan var. Açılışını yaptığımız Sağlık Kafenin içerisinde ise bir market ve iki ay içerisinde de bir fırın olacak. Afyon MYO’yu taşıdıktan sonra onun yerinde sıcak unlu mamullerin üretimini yapacağız. Ayrıca çiçek siparişi verilebilecek bir alan da oluşturacağız” diye konuştu.

04 Aralık 2017, Pazartesi 581 kez görüntülendi