GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİNDEN AKÜ’YE 8 MADALYA

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Arş. Grv. Asilhan Semih Mutluç nezaretinde Dünya Şefler Birliği ve Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu İşbirliği tarafından düzenlenen 16. Uluslararası İstanbul  Mutfak Günlerinde tüm branşlarda madalya kazandı.

22-25 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen yarışmada bireysel kategorilerde 5 farklı alanda yarışan AKÜ öğrencilerinden; Tolga Kaya balık kategorisinde gümüş madalya, Mehmet Özdamar  balık ve pizza  kategorisinde gümüş madalya ile ana yemek kategorisinde bronz madalya ve Abdullah Özkiraz ana yemek kategorisinde bronz madalya kazandı.

Ekip yarışmalarında En İyi Üniversite kategorisinde AKÜ olarak gümüş madalya kazanan ekip, yarışma sonucunda toplamda  6 gümüş ve 2 bronz madalya ile ödüllendirildi.