Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF)  seramik bölümü katında “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kapsamında hazırlanan “Karma Sergi”nin açılış töreni gerçekleştirildi.

GSF öğretim elemanlarının yapıtlarının yer aldığı sergiye AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Sağbaş, GSF Dekanı Prof. Dr. Selçuk Akçay, Özel Telek Doğum Çocuk Hastanesi ve Tüp Bebek Merkezi Sahibi ve Başhekimi Mehmet Telek, AKÜ öğretim elemanları, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Açılışı yapılan sergide, AKÜ Geleneksel Sanatlar Bölümü öğretim elemanları Sultan Sökmen, Şeyda Algaç, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğretim Elemanı Necmi Kahraman, İletişim Tasarımı ve Grafik Bölümü Öğretim Elemanı Fügen Özer Gönül, Resim Bölümü öğretim elemanları Deniz Kartal Kara, Erdal Ünsal, Fevzi Nuri Kara, Gökay Tazegül, Hülya Ulaş, Kayhan Metin, Mehmet Şirzad, Ulviye Şirzadova, Ülkü Küçükkurt, Yasemin Kaplan, Seramik Bölümü öğretim elemanları Aziz Baha Örken, Canan Gürel Ak, Hakan Ergün, Hakan Pekyaman, Hasan Şahbaz, Kamuran Ak, Salih Veysel Özel ve Tayyar Serkan Rodoslu ile Sinema ve Televizyon Bölümü öğretim elemanları Ayzat Madikova Özer, Hakan Yılmaz, Hayati Ulusay, İhsan Koluaçık, Tolga Gürocak ve Yavuz Özer tarafından oluşturulan 37 eser yer aldı.

09 Mart 2018, Cuma 510 kez görüntülendi