Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Yeşilay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Dr. Yusuf Gökçe ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarete Yeşilay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Dr. Yusuf Gökçe ile beraber AKÜ Rektör Yardımcısı ve Yeşilay  Denetleme Kurulu Üyesi Prof. Dr. İsa Sağbaş, Eğitim Fakültesi Dekanı ve Yeşilay Denetleme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Murat Peker, Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Toptop ve Genç Yeşilay üyesi öğrenciler katıldı.

Ziyarette bağımlılıkların giderilmesine yönelik gerçekleştirilecek çalışmalar hususunda görüş alışverişinde bulunulurken, Rektör Solak’a desteklerinden ötürü Yeşilay kol bandı takıldı.

Solak, nazik ziyaretleri sebebiyle misafirlerine teşekkür etti.

09 Mart 2018, Cuma 441 kez görüntülendi