696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile taşeron işçiler hakkında yapılan düzenleme kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesinin (AKÜ) çeşitli birimlerinde taşeron şirket bünyesinde çalışan kişiler için yapılan kadroya geçiş sınavı 11 Mart 2018 Pazar günü Tıp Fakültesinde gerçekleştirildi.

Tıp Fakültesi binası içerisinde toplam 8 salonda yapılan ve bin 82 kişinin girmeye hak kazandığı kadroya geçiş sınavı bin 79 aday ile gerçekleştirildi. 3 kişinin katılmadığı sınavda kişilere görev yaptıkları alanlar ile ilgili çoktan seçmeli soruların yer aldığı sınav uygulandı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ın koordinasyonunda ilgili birimlerin yöneticilerinin kontrolünde gerçekleştirilen sınavın sonuçları da 12 Mart 2018 tarihinde üniversitenin resmi web adresinde (www.aku.edu.tr) adresinde yayımlandı.

12 Mart 2018, Pazartesi 481 kez görüntülendi