Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı ve Centrum Ankara Tüp Bebek Merkezi Direktörü olan Prof. Dr. Recai Pabuccu, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

AKÜ Tıp Fakültesi Dekan V. ve AKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Adem Aslan ile diğer idareciler tarafından karşılanan Prof. Pabuccu, yeni yapılan hastane ünitelerini gezerek bilgi aldı.

Prof. Dr. Recai Pabuccu’ya ziyaretinde Hematoloji Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Mükremin Uysal ile Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Eker hematoloji ve onkoloji hastalarına sunulan hizmetler hakkında bilgi verdi.  Daha sonra Radyoterapi ve Nükleer Tıp Merkezine geçen Pubuccu’ya burada da Dr. Öğr. Üyesi Düriye Öztürk ve Dr. Öğr. Üyesi Yonca Yahşi tarafından AKÜ Hastanesinin radyoterapi ve nükleer tıp hizmetleri hakkında bilgi sunuldu.

AKÜ Hastanesinin bölge ve Türkiye için büyük bir kazanım olduğu ifade eden Prof. Dr. Recai Pabuccu, AKÜ Tıp Fakültesi Dekan V. ve AKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi  Prof. Dr. Adem Aslan’ı ve hastane personelini çalışmalarından dolayı tebrik ve teşekkür ederek hastaneden ayrıldı.

29 Mart 2018, Perşembe 621 kez görüntülendi