Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekan Yardımcısı ve Resim Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Erdal Ünsal ile Sinema ve Televizyon Bölümü Öğr. Gör. Hayati Ulusay’ın resim ve fotoğraf alanında kişisel sergileri açıldı.

AKÜ GSF Dr. Öğretim Üyesi Erdal Ünsal’ın, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi sergi salonunda yapılan kişisel resim sergisinin açılışına Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevgi Ayşe Öztürk, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ayşe Banu Başar ile Doç. Dr. Ethem Esen’in yanı sıra çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katıldı.

Serginin açış konuşmasını yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevgi Ayşe Öztürk, serginin düzenlendiği alanın sergilenen eserlerle güzelleştiğini ve bu açıdan Dr. Öğr. Üyesi Ünsal’ı tebrik ettiğini ifade etti. Yağlıboya ve akrilikten oluşan 27 farklı eserin sergilendiği “Erdal Ünsal Kişisel Resim Sergisi”, 2 Mayıs 2018 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

AKÜ GSF Öğr. Grv. Hayati Ulusay’ın “Afyon’da Bir Gezinti” isimli “Kişisel Fotoğraf Sergisi” ise “1. Uluslararası Turizm ve Lezzet Festivali – Gastro Afyon 2018” etkinlikleri kapsamında, AKÜ Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Barış Manço Şölen Alanında düzenlendi.

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Afyonkarahisar protokolü, çeşitli illerden gelen lezzet ustaları ile birlikte çok sayıda öğrenci ve vatandaşın katıldığı festival kapsamında 3 gün süreyle açık kalan olan sergide, Afyonkarahisar’ın kültürel ve doğal güzellikleri ile birlikte anıtsal yapıtlarının yansıtıldığı 36 adet fotoğraf yer aldı.

24 Nisan 2018, Salı 550 kez görüntülendi