Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Meslek Yüksekokulu (MYO) ve Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO) bünyesinde bulunan Finansal Düşünce Kulübü tarafından Finansal Okuryazarlık ve Pazarlama Trendleri programı düzenlendi.

Bolvadin Kırkgöz Kampüsünde gerçekleştirilen programın açış konuşmasını yapan Bolvadin MYO Müdürü Doç. Dr. Cantürk Kayahan, ekonomik koşulların göz önünde bulundurulmasıyla bütçeleme, tasarruf, borç alma, yatırım gibi temel finansal kavramlarda karar alma yeterliliği için finansal okuryazarlığın büyük bir öneme sahip olduğunu dile getirdi. Gelişen teknoloji karşısında pazarlamada yenilikleri yakalayabilmenin önemine de değinen Kayahan, küreselleşen dünyaya ayak uydurabilme hususunda pazarlamada yenilikçi ve inovatif tekniklerin geliştirilmesi hususunda pazarlama trendleri eğitiminin önemine vurgu yaptı.

İki oturumda gerçekleştirilen programın birinci oturumunda Habitat Derneğinin “Paramı Yönetebiliyorum” projesinde Master Eğitmen olan Kunter Güleç tarafından “Finansal Okuryazarlık” eğitimi verilirken, ikinci oturumda ise Engin Baran Danışmanlık firmasından danışman Yavuz Borazan tarafından “Pazarlama Trendleri” konulu sunum yapıldı.

Program eğitmenlerin teşekkür belgelerinin takdimi ve katılımcıların sertifikalarının dağıtılmasının ardından sona erdi.

17 Mayıs 2018, Perşembe 414 kez görüntülendi