Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO), Bolvadin Meslek Yüksekokulu (MYO), ve Finansal Düşünce Kulübünün ortaklaşa düzenlediği “Değerlerimizle Buluşuyoruz” programı Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Akif Özkaldı’nın katılımıyla Bolvadin Kırkgöz Kampüsünde gerçekleşti.

Bolvadin MYO Müdürü Doç. Dr. Cantürk Kayahan, Finansal Düşünce Kulübü üyeleri ve diğer protokol üyeleri ile Kırkgöz Kampüsünü gezen Akif Özkaldı kampüsün kısa sürede gelişimi sebebiyle çok mutlu olduğunu ifade etti. Gerek yeşil alanları gerek bina ve derslikleri gerekse de öğrencilerin yaşam alanlarının normal bir yerleşke standartlarının üstünde olduğunu dile getiren Özkaldı, kendi öğrencilik yıllarına atıfta bulunarak mevcut imkanların değerinin bilinmesini salık verdi. Kampüs gezisi esnasında Kırkgöz Merkez Kütüphanesini de ziyaret eden Akif Özkaldı, okul kütüphanesine Orman ve Su İşleri Bakanlığı yayınlarından eserler bağışlarken Bakanlık kapsamında yürütülen projeler hakkında kısa çaplı bir brifing verdi.

Program kapsamında Finansal Düşünce Kulübü ve protokol üyeleri tarafından Kırkgöz Kampüsü içerisine bin 500 adet fidan dikildi.

Fidan dikiminin ardından Abdullah – Naime Göker konferans salonunda devam eden programda, Doç. Dr. Cantürk Kayahan’ın moderatörlüğü ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Akif Özkaldı kariyeri doğrultusunda sorulan sorulara cevap verdi.

Program Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Akif Özkaldı‘nın kariyer planlaması üzerine tavsiyeleri ve katılımcıların soru-cevapları ile sona erdi.

18 Mayıs 2018, Cuma 438 kez görüntülendi