Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yaşamboyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılı için bir dizi eğitim programı hazırlandı.

Programlara ilişkin bilgi veren Yaşamboyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Letife Özdemir, İngilizce ve Arapça dil kursları başta olmak üzere çeşitli el sanatları ve daha birçok konuda Afyonkarahisar halkının istifade edebileceği eğitimlerin düzenleneceğini belirtti.

Düzenlenecek olan eğitimler ile ilgili bilgiler veren Özdemir, “İngilizce kursları olarak; ‘Dünya avucumuzun içinde’ sloganıyla öğretmenlere yönelik İngilizce, ‘Kadınlar İngilizce ile dünyaya açılalım sloganıyla’ kadınlara yönelik İngilizce ve ‘Haydi gençler İngilizce konuşalım’ sloganıyla ise gençlere yönelik İngilizce kursları düzenleyeceğiz. Ayrıca, Osmanlı Türkçesi, Arapça gibi dil kurslarının yanı sıra el sanatları kursları olarak; rölyef (üç boyutlu şekillendirme), takı tasarımı, ami gurumi (organik bebek), iğne oyası, beş şiş dantel örgü, tel kırma gibi konularda alanında deneyimli eğitmenler tarafından verilecek” dedi.

Farklı ders saatleri ve günleri olan kursların kayıt merkezi AKÜ Rıza Çerçel Kültür Merkezinde yapılacak. 24 Eylül 2018 tarihinden itibaren başlatılması planlanan kurslar hakkında detaylı bilgiye ybe.aku.edu.tr web sitesinden, ybe@aku.edu.tr e-posta adresinden, 0 272 212 08 80 numaralı telefondan ya da merkeze şahsen başvurularak ulaşılabilir.

11 Eylül 2018, Salı 474 kez görüntülendi