Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Yapılan görüşmeye TÜGVA İl Temsilcisi Yunus Emre Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Gürbüz, Fatih Özkul, Dilek İşbilir, Mustafa Ceylan, Ramazan Hüseyin Biçer, Esra Ekinci ve Salih Gürel katıldı. TÜGVA’nın çalışmaları hakkında bilgiler veren TÜGVA İl Temsilcisi Yunus Emre Korkmaz, “Vatanımıza ve dinimiz İslam’a faydalı nesiller yetiştirmek amacıyla çalışmalar yapıyoruz. Bu konuda biz gençlere destek olan Sayın Rektörümüze ve üniversite yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaret sebebiyle misafirlerine teşekkür eden AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ise gençlik adına yapılacak tüm projelerde destek vermeye devam edeceklerini söyleyerek TÜGVA Afyonkarahisar İl Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

23 Ekim 2018, Salı 116 kez görüntülendi