Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü Müzik Ana Sanat Dalı (konservatuvar) yükseklisans öğrencisi Buğra Çankır dünyanın sayılı müzik festivallerinden olan 4. Unherard Notes Piano Para Festivaline piyano sanatçısı olarak davet edildi.

Festivalin önemine değinen AKÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü  Prof. Dr. Uğur Türkmen, “1-3 Aralık 2018 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri New York’ta gerçekleşecek festivalde ülkemizi ve üniversitemizi yüksek lisans öğrencimizin temsil edecek olması hepimizi gururlandırdı” dedi.

Engelli olan ama sanatçı kimlikleri ile tanınan bireylerin yer aldığı festival, engelli bireylere ilgiyi ve bilinci artırmak, engellilik hakkında bilgi alışverişi yapmak, engelli bireylerin bilgi ve tecrübelerini artırmak, müziksel performansları geliştirmek, bireysel farklılıkları göstermek, uluslar arası paralimpikleri (sanatçıları) birbirileriyle buluşturmayı amaçlıyor.

25 Ekim 2018, Perşembe 54 kez görüntülendi