Viyola sanatçısı Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi ve Sanatçı Barış Kerem Bahar Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuarında “viyola” alanında “masterclass” gerçekleştirdi.

Etkinlikte masterclass ve atölye çalışmalarının önemine değinen Bahar; farklı yaklaşımların öğrencilerin ufkunu açtığını, eğitimcilerin ise bilgi ve birikimlerini birbirleriyle paylaştıklarını belirtti.

AKÜ Devlet Konservatuvarı Yaylı Çalgılar Ana Sanat Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Sevgi Taş ise Barış Kerem Bahar’ın masterclass çalışmasının gerek öğrenciler gerekse de eğitimciler için önemli olduğunu vurguladı.

Program; aktif ve pasif katılan öğrencilere belgelerinin verilmesi ile sona erdi.

25 Ekim 2018, Perşembe 88 kez görüntülendi