Avrupa Birliği Erasmus+ programı kapsamında gerçekleştirilen “UPraising VET Skills for innovation in European Electrotechnical Sector – WirelessUP!” konulu programının üçüncü ayağı Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirildi.

Programa proje ortakları olan Hırvatistan, Slovenya, Çekya ve Almanya’dan da katılım sağladı. Proje kapsamında Proje Koordinatörü Prof. Dr. Cantürk Kayahan ve Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Fatih Bıyıklı ile program katılımcıları AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Sağbaş ziyareti ile başladı.

Ziyaret sonrası katılımcılar Ahmet Necdet Sezer Kampüsü, Merkez Kütüphane, Güzel Sanatlar Fakültesi, Müzik Müzesi ve teknoloji laboratuvarlarında bir gezi yaptılar. Gezinin ardından Bolvadin Meslek Yüksekokulunda tamamlanan proje sonrası Kırkgöz Kampüsü Yerleşkesini turlayan katılımcılar Merkez Kampüs ve Kırkgöz Kampüsüne hayran kaldıklarını dile getirdiler.

08 Kasım 2018, Perşembe 452 kez görüntülendi