KYK Yapı Kimyasalları tarafından Almanya’da özel olarak tasarlanıp imal edilen eğitim tırı Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İnşaat Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen etkinliğe ev sahipliği yaptı.

İçerisinde 60 kişilik sunumlu seminer salonunda gerçekleştirilen etkinlikte AKÜ İnşaat Mühendisliği öğrencilerine yönelik olarak yapı kimyasalları, su ve ısı yalıtım konularında eğitim verildi.

İnşaat Mühendisliği Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Süleyman Gücek, düzenlenen etkinliğin hem görsel anlamda hem de eğitim yeri açısından farklı bir konsepte sahip olduğunu belirterek, “Bu durum öğrencilerimizin ilgisini çekti. Eğitimlerimizi sadece sınıflarda ya da laboratuvarlarda değil farklı konsept içerisinde bulunan alanlarda düzenliyoruz. Bu sayede de eğitim açısından motivasyonu üst düzeylere taşıyıp öğrencilerimize daha faydalı bir etkinlik düzenliyoruz. Etkinlik boyunca seminerlerimiz 9 grup halinde gerçekleştirilmiş olup, toplamda 420 öğrencimize belirli konularda eğitim verildi” diye konuştu.

13 Aralık 2018, Perşembe 418 kez görüntülendi