Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Otomotiv Mühendisliği ile Motor Sporları Kulübü bünyesinde kurulan AKÜ Roket Takımı model roket atölye çalışması gerçekleştirdi.

Teknofest’e hazırlık kapsamında ve Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneğinin (AFSİAD) sponsorluğunda yapılan atölye çalışması, eğitmen Oktay Poyraz tarafından BESYO stadyumunda ateşlendi.

AKÜ Roket Takımı Kulüp Başkanı Bünyamin Burhan, kendilerine güvenildiği takdirde daha iyi sonuçlar veren çalışmalara imza atacaklarını ifade ederek, “Dileriz ki bize inanan ve güvenen insanların sayısı daha da artar. Çünkü biz inanıyor ve kendimize güveniyoruz. Teknofest ile birlikte  bin  500 metre irtifada okulumuzu ve bizleri temsil edecek olan arkadaşlarımıza başarılar dileriz” dedi.

18 Aralık 2018, Salı 602 kez görüntülendi